Taktekkere i Bergen du kan stole på

Blikkenslager Bjørvik AS er et Taktekkerfirma fra Bergen som spesialiserer seg på alle typer taktekking. Fra nytt tak på ditt hjem til kommersielle -og næringsbygninger med alle typer tak så kan du stole på at de gjør en kvalitetsjobb.

Vi er takentreprenøren du kan stole på. Vi vil være der for å hjelpe deg med alle dine takbehov.

Vi har ekspertisen og erfaringen til å ivareta alle dine takbehov.

Våre ansatte er nøye utvalgte og har har mange års kombinert erfaring innen tak, beslag og konstruksjon. Dette inkluderer arbeid på private hjem, næringsbygg i alle størrelser og offentlige bygninger som skoler, sykehus og idrettsarenaer. Vi er stolte over å kunne tilby våre kunder komplette løsninger for takene sine, fra store jobber til små reparasjoner.

Tak som varer livet ut

Vi er nøye på materiell valget slik at taket vare i mange ti år. Vi bruker materialer som er holdbare og langvarige for å sikre at kundene våre får mest mulig ut av taket.

Tak som vi er stolte av

Vi er stolte over vår utførelse, og vi streber alltid etter gode resultater. Målet vårt er å tekke tak som vil bli beundret av våre kunder i mange år fremover – dette er tak vi er stolte av!

Trenger du en taktekker? Taktekker og blikkenslager Bjørsvik i Bergen, tilbyr de beste taktekkingstjenestene til rimelige priser

Rimelige, pålitelige taktekker i Bergen

Taktekker og Blikkenslager Bjørsvik tilbyr et stort utvalg av taktekkingstjenester til konkurransedyktige priser. Alt deres arbeid er garantert.

Enten du trenger et helt eller delvis nytt tak, eller bare noen mindre reparasjoner, har vi de deg dekket. De kan også hjelpe med flattak takrenner og nedløp og tilby et komplett utvalg av løsninger for alle typer tak i Bergen omegn.

Taktekker og Blikkenslager Bjørsvik i Bergen forbedrer seg kontinuerlig ved å delta på kurs, nettverk og ta nye utfordringer. Dette gjenspeiles både i kvaliteten på arbeidet vi utfører for våre kunder og i kundenes tilfredshet.

Hvorfor velge oss? Vi har gjort det i over 20 år og har rykte på oss for å være de beste taktekkerne i Oslo. Vi tilbyr et komplett utvalg av taktekkingstjenester, fra små reparasjoner til komplette nye tak. Så, hvis du har tenkt på å renovere taket eller legge et nytt, ta kontakt med Taktekker og Blikkenslager Bjørsvik i dag!